BioRitme Festival 2019

BioRitme Festival 2019

Go to tickets
BioRitme Festival 2019

BioRitme Festival 2019

Casa Colonies Can Mateu. Vilanova de Sau. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

BioRitme Festival és molt més que un festival de música, es consciència i activisme, és un punt de trobada per a persones amb inquietuds de canvi cap un mon millor i més just. El nostre pilar fonamental es l'ecologia en tot el seu ampli significat. Les nostres begudes son 100% ecològiques i biològiques i al BioMarket trobaràs tot tipus de menjars també 100% ecològics, a més a més d'un gran nombre d'expositors artesans que fan del seu treball una peça única.

BioRitme Festival es complementa amb un gran nombre d'activitats durant tot el dia i de tot tipus, tallers, exposicions, concerts, zona chill-out, zona infantil, terapeutes, ONG's i associacions, turisme rural, piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre, zona de malabars i arts cirquences... tot açò i molt més en un completa programació NONSTOP durant 4 dies a un Paratge Natural idil·lic, el Pantà de Sau, situat a la Comarca d'Osona.

ENGLISH VERSION

BioRitme Festival is much more than a music festival, it is aware and activism, it is a meeting point for people with anxieties of change towards a better and more just world. Our fundamental pillar is ecology in all its broad meaning. Our drinks are 100% ecological and biological, and at BioMarket you will find all types of foods that are also 100% ecological, as well as a large number of artisan exhibitors that make their work a unique piece.

BioRitme Festival is complemented by a large number of activities throughout the day and of all kinds, workshops, exhibitions, concerts, chill-out zone, children's zone, therapists, NGOs and associations, rural tourism, canoeing, bioconstruction, renewable energies, theater, juggling area and arts circles ... all this and much more in a complete NONSTOP programming for 4 days in an idyllic natural place, the Pantà de Sau, located in the Comarca of Osona.

Access policy

CAT

Els menors de 16 i 17 anys deuran portar l'autorització signada per pare/mare i la fotocopia del DNI de la persona que signa.

Els menors de 15 anys deuran portar l'autorització signada per pare/mare i anar acompanyats de la persona que signa l'autorització.

ESP

Los menores de 16 y 17 años deben traer firmada la autorización por el padre o madre y la fotocopia del DNI de la persona que firma.

Los menores de 15 años deben traer firmada la autorización del padre o madre e ir acompañados de la persona que firma.


Download authorization

Video

57 Comments See comments

Verified commentAttended on 08/22/2019
Inigualable
mai decepciona, any rere any millora, es maravellós i 100% recomenat
Jordi S
10/9/2019
Verified commentAttended on 08/22/2019
Crítica
Me gusta mucho el festival hace 3 años que voy, pero creo que la barra es muy cara, ya pagamos mucho entre la entrada y el transporte. No dejan entrar alcohol de fuera y encima la barra a precios de Read more orbitados, una de las dos cosas deberia cambiar
Àngela
09/26/2019
Verified commentAttended on 08/22/2019
no correspon a BIO
Hauríeu de buscar un altre títol. Bio és una qüestió d'actitud i a Bioritme es respira ritme nocturn només, la resta és façana.Gràcies
Maria
09/21/2019
Verified commentAttended on 08/22/2019
BRUTAL
sincerament els 4 millors dies de tot el estiu!
Daniel Rey Bosch
09/16/2019
Verified commentAttended on 08/22/2019
Higiene
La question de duchas, cerradas a partir de una hora te prueba, lavabos para asearse, igual y wc, horrible y vomitivo.
Rosa
09/16/2019
Load more

Share it!

Brought to you by

BioRitme Festival

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more