Taller Instruments de Fang

Taller Instruments de Fang

Ver entradas
Taller Instruments de Fang

Taller Instruments de Fang

Casa Abadia (Pç. Església). Potries. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

2 SESSIONS: dies 15 i 16 d’agost – de 10 a 14 h. 

Taller Construcció d’instruments de ceràmica

En “Suena Barro” treballen en la recerca i formació en construcció d’instruments de ceràmica. El seu projecte busca demostrar que amb un material tan abundant i fàcil d’aconseguir com el fang, qualsevol persona pot pensar, modelar, construir el seu instrument i crear música amb ell. 

No et perdes aquest taller únic, serà una gran oportunitat per trencar amb certes barreres, que fan moltes vegades la diferència entre fer i no fer. Aquest tipus de processos creatius ens permet reflexionar a sobre la relació entre la producció expressiva i el seu context. 

L’objectiu del taller és que els participants adquireixin un coneixement bàsic sobre necessitats acústiques, tècniques i morfològiques, per tal d’obtenir resultats sonors òptims de l’instrument permetent la possibilitat de l’experimentació personal.

Entrades limitades

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

POTRIES #MUSICFEST

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información